top of page
Tim Janssen, zaakvoerder en oprichter van SolCur

OVER SOLCUR

met zorg verbinden wij kandidaten en klanten

Ons verhaal

Ons DNA

Onze diensten

SolCur is ontstaan vanuit de overtuiging dat het anders kan! Waarom zou het niet mogelijk zijn om tegelijk professioneel én mensgericht te werk te gaan? Deze vraag vormt ook nu nog de brandstof voor ons dagelijks enthousiasme. Het antwoord kennen we intussen. Het is geen keuze, het is beiden. Net daarom slagen we erin om het verschil te maken als dienstverlener in de medisch wetenschappelijke sector en om steeds weer de allerbeste match te maken tussen kandidaten én bedrijven.

Een duurzame match versterkt àlle partijen. Dit geeft ons vreugde en voldoening omdat we mee kunnen schrijven aan een verhaal waarin iedereen wint. 

Wij kiezen resoluut voor verantwoord ondernemen. We gaan voor gelukkige werknemers en tevreden klanten. Een missie waar we dagdagelijks met veel passie en enthousiasme aan bouwen.

Word cloud SolCur DNA

Onze kennis en expertise bevindt zich in het medisch wetenschappelijke domein, met specialisatie in klinisch onderzoek. Onze diensten richten zich op farmaceutische, biotech, medical device bedrijven en CRO’s. Specialisten met de juiste achtergrond, expertise en persoonlijkheid, brengen we zorgzaam in contact met opportuniteiten die overeenstemmen met hun wensen. Continuïteit voorzien we door voortdurend in contact te staan met bedrijven die ons zicht geven op toekomstige projecten.

In de praktijk kan onze dienstverlening opgesplitst worden in:

Outsourcing & Consultancy

Executive Search

Rekrutering & Selectie

Schaduwen op muur
SolCur tekstballon

"Wie handelt vanuit passie heeft geen werk maar een leven."
 

bottom of page