top of page
Tim Janssen, zaakvoerder en oprichter van SolCur

TIM JANSSEN

Oog voor talent / Professionele matchmaker / Life sciences / Klinisch onderzoek / Outsourcing / Werving & Selectie / Langdurige partnerships

OVER TIM JANSSEN

Met een getraind oog voor talent en met meer dan tien jaar ervaring, ligt mijn expertise in het vinden van de perfecte match op het gebied van medisch wetenschappelijke professionials in het bijzonder binnen klinisch onderzoek. In een wereld die vaak wordt geleid door body shoppers en gedreven wordt door quick wins, kies ik resoluut voor een meer menselijke benadering. Als oprichter en drijvende kracht van SolCur is het mijn missie om langdurige relaties op te bouwen met klanten en talenten, resulterend in voldoening & geluk aan beide kanten. 

 

Als sportman in hart en nieren behaalde ik mijn master in lichamelijke opvoeding aan de Katholieke Universiteit van Leuven (KUL). Na een eerste kennismaking op de arbeidsmarkt als medisch afgevaardigde, startte ik mijn carrière als consultant bij Randstad Medical, waar ik al snel mijn weg vond naar de divisie Life Sciences. Hier ontwikkelde ik mijn passie voor zowel het vak om talent te matchen als voor de sector ‘life sciences & clinical research’. Al snel ontdekte ik de toegevoegde waarde van een grondige screening en het investeren in relaties om de perfecte match tot stand te kunnen brengen. Na vier jaar kreeg ik de kans om mijn carrière voort te zetten bij Fern Valley. Hier werd ik al snel gepromoveerd tot General Manager en gaf ik leiding aan een team van 35 mensen. Vijf jaar later besloot ik dat het tijd was om mijn eigen verhaal te schrijven met SolCur, een waardegedreven organisatie die zich richt op wederzijds vertrouwen, langdurige relaties, professionele groei en, uiteindelijk, geluk. Want ik geloof dat we op ons best zijn en echte toegevoegde waarde bieden als we ons gewaardeerd voelen, niet alleen omwille van onze expertise maar ook om wie we zijn. 

Mijn levensmotto is 'Festina lente', haast je langzaam: in essentie gaat het om resultaten leveren terwijl je de tijd neemt om topkwaliteit na te streven. 

Benieuwd hoe we kunnen samenwerken?

bottom of page