top of page

VIND EEN EXPERT

jouw droomkandidaat zit al in ons hart

ONZE DIENSTVERLENING 

voor bedrijven in farma, biotech & medical devices

Een kandidaat vinden voor een openstaande functie lijkt op het eerste zicht niet zo moeilijk. Er één vinden die voor jouw bedrijf het verschil kan maken, is heel wat anders. Wij gaan voor dat laatste.

 

Door onze grondige kennis van de sector en ons breed netwerk kunnen we snel geschikte kandidaten opsporen. Dat volstaat echter niet voor een perfect match. We kijken ook in de diepte en zetten al onze kennis en kunde in om onze kandidaten en klanten door en door te leren kennen. Vervolgens stellen we enkel díe kandidaten voor die een echte match zijn. 

Benieuwd hoe SolCur jou kan ondersteunen? Ontdek hier onze diensten:

Outsourcing & Consultancy

Als bedrijf is het cruciaal om kort op de bal te kunnen spelen, zeker indien er vaak projectmatig wordt gewerkt. Medewerkers via outsourcing inhuren levert dan vele voordelen op. Het garandeert flexibiliteit om snel te kunnen schakelen en neemt de verplichtingen van vaste tewerkstelling uit handen.

Wij zorgen voor een kwalitatieve opvolging van de medewerkers op en naast het project. Indien nodig zorgen we voor gepaste ondersteuning of coaching, zodat jij je op de kern van je werk kan focussen. 

Executive Search

Ben je op zoek naar een heel specifiek profiel, dan zoeken wij voor jou de speld in de hooiberg. Een analyse van de concurrenten in combinatie met een actieve benadering van de geschikte kandidaat zijn kernelementen van onze aanpak. Deze exclusieve aanpak is uitermate geschikt voor ‘midden kader’ of ‘kader’ posities.

Rekrutering & Selectie

Voor de rekrutering en selectie van mensen die passen in grotere teams, hanteren we het No Cure No Pay principe. Je betaalt enkel voor onze diensten als we de vacature daadwerkelijk hebben ingevuld met de geknipte kandidaat. 

Benieuwd hoe wij voor jou de perfecte match kunnen maken?

Clinical Research Professional in office setting
SolCur tekstballon

"Plezier in je baan zorgt voor perfectie in je werk."
- Aristoteles -

bottom of page