top of page
Clinical Research Professional in office setting

VIND EEN JOB

wij werken samen aan jouw droomcarrière

ONZE DIENSTVERLENING
voor ervaren medisch – wetenschappelijk talent

SolCur wil jou ondersteunen om je droomjob te vinden. We luisteren naar jouw achtergrond als professional, en brengen jouw talenten, expertise en aspiraties in kaart. Daarnaast luisteren we ook naar jou als mens. Wat heb je nodig? In welke context kan jij helemaal openbloeien? En waar liggen jouw groeikansen? Deze informatie koppelen we aan ons inzicht van de markt. Hebben we een geknipte job gevonden voor jou, dan zijn er 2 opties:

  • Via outsourcing kom je bij ons in dienst. Een schitterende kans, want je komt terecht in een dynamisch bedrijf waar passie en expertise voorop staan. We zorgen voor een uitmuntende ondersteuning en begeleiding en helpen je in de verdere vormgeving van jouw carrière.

  • Je treedt rechtstreeks in dienst bij de klant. Ook een goede optie! We verliezen je echter niet uit het oog, en blijven je regelmatig opvolgen. Zo kunnen we er ons van verzekeren dat het een goede match was.

Wil jij ook graag jouw droomjob vinden via SolCur? Ontdek hier onze belangrijkste troeven:

vele kansen binnen jouw ervaring en interesse

Door ons brede netwerk en onze grondige kennis van de sector zijn we razendsnel op de hoogte van nieuwe opportuniteiten en interessante projecten. Zo krijg jij mogelijkheden aangeboden, waarna we samen kijken wat het beste overeenstemt met jouw wensen en dromen. 

een partner in carrièreontwikkeling

Heb je via ons een gepaste job gevonden, dan blijven we je nauwgezet opvolgen. Daarbij hebben we niet enkel aandacht voor het professionele functioneren, maar ook voor je sociaal-emotionele welbevinden, je mogelijke blinde vlekken en sluimerende aspiraties. Dat maakt ons tot een ideale partner om jouw carrière mee de juiste richting uit te sturen. 

alle voordelen van een groot bedrijf

Indien je via outsourcing bij ons een thuis vindt, bieden we je evenveel voordelen, en misschien zelfs meer: een aantrekkelijk loon, extralegale voordelen en andere gebruikelijke extra's.
Ook toffe collega's en een leuke sfeer horen tot het basispakket, maar we gaan nog een stapje verder en voorzien ook in je persoonlijke groei en organiseren activiteiten om de mens achter de professional te versterken en een hechte community uit te bouwen.

ga voor een sterke & duurzame match

Klaar voor een droomcarrière met SolCur als partner?

Contacteer ons vrijblijvend:
spontaan solliciteren

Solliciteer spontaan.
Laat je gegevens achter, wij nemen contact met je op. 

Bestand uploaden

Bedankt voor je inzending!

Man schaduwen beton vloer
SolCur tekstballon

"Het is nooit te laat om te zijn wat je had kunnen zijn."

- George Elliot -

bottom of page